Doriano

Noclegi w pokojach gościnnych we Władysławowie

ul. Róży Wiatrów 5, 84-120 Władysławowo, pomorskie, tel. 695 163 399

Opinie i pochwały - "Doriano"

Rodzinny wypoczynek w super miejscu. Miła i uczynna właścicielka, nocleg czysty i zadbany, do morza ok 10 min pieszo. W okolicy sklepy, kościół, restauracje.

5 / 5 — lokalizacja

5 / 5 — standard

5 / 5 — obsługa

Paula — 2020.07.06 178.42.124.12 - afou12.neoplus.adsl.tpnet.pl

Pokoje dwu osobowe idealne dla par, przemiłą obsługa, razem z moja partnerka na pewno wrócimy tutaj nie raz. Polecam serdecznie.

Marceli — 2020.06.15 188.147.107.213 - 188.147.107.213.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

Z całego serca polecamy pokoiki, przyjeżdżamy co rok i jesteśmy mile ugoszczeni. Wszystko zgadza się z opisem, czyściutko. Pozdrawiamy...... Milena i Dominik :)

5 / 5 — lokalizacja

5 / 5 — standard

5 / 5 — obsługa

Milena i Dominik — 2019.05.26 92.63.32.103 - 92-63-32-103.ip.mgk.pl

jak najbardziej polecamy :) pokoje zgodne z opisem czyściutko przyjemnie blisko wszędzie właściciele bardzo mili pozdrawiamy:) Paulina i Wiesław z południa Polski!!! :)

5 / 5 — lokalizacja

5 / 5 — standard

5 / 5 — obsługa

Paulina i Wiesław z Gorlic małopolska — 2018.01.15 217.96.37.1 - g01-nat.satkol.pl

Polecam w 100 % Pokoje fajne, bardzo czysto i świetni właściciele no i co najważniejsze blisko do morza jak i miasteczka czy sklepów.

4 / 5 — lokalizacja

4 / 5 — standard

4 / 5 — obsługa

Adrian — 2016.07.11 87.116.200.101 - 87.116.200.101.kutno200.tnp.pl

Bardzo fajna lokalizacja, przemili gospodarze, pokoje przestronne i dobrze wyposażone. Bardzo udane wakacje.

Magda — 2015.07.31 78.10.184.112 - 78-10-184-112.static.ip.netia.com.pl

Bardzo Fajnie

Ola, Warszawa — 2015.05.06 89.77.205.93 - 89-77-205-93.dynamic.chello.pl

Wspaniale wyposażone pokoje, czysto, dobra lokalizacja, miejsce parkingowe zawsze przed domem się znalazło, świetny kontakt z właścicielami, po prostu jesteśmy zachwyceni!! :) Polecamy serdecznie! :D

Sylwia i Sebastian, Katowice — 2014.08.27 89.70.198.143 - 89-70-198-143.dynamic.chello.pl

Polecam pokoje `` doriano`` Spokojnie, czyściutko

Wczasowicze — 2014.08.23 77.252.190.217 - nat.ajc.com.pl

Polecamy!!! Dobra lokalizacja, warunki oraz mili właściciele :)

Ola i Rafał — 2014.08.18 83.12.99.17 - gdv17.internetdsl.tpnet.pl

Dziękujemy za mile spędzony czas.Wszystkim szukającym,ciszy spokoju, dobrych warunków i miłych gospodarzy polecamy :)

Basia i Leszek — 2013.08.16 89.72.96.190 - 89-72-96-190.dynamic.chello.pl

Spędziliśmy cały tydzień, a i tak nam mało. Świetne warunki, dokładnie tak samo jak przedstawione na zdjęciach, bardzo bardzo mili państwo właściciele. Przede wszystkim bardzo pomocni. Mamy równo 17 i 19 lat, sami nie zarabiamy. Oboje sami uzbieraliśmy sobie na te wakacje, gdyż cena również atrakcyjna, nie duża. Blisko do plaży, restauracje również blisko, domek w cichej dzielnicy, zero hałasów, niczego. Pani właścicielka zawsze od rana uśmiechnięta co wprawiało nas w jeszcze lepszy nastrój. Na pewno będziemy ten pobyt wspominać do końca życia. I oczywiście jak najbardziej polecamy spędzenie wakacji właśnie w ośrodku Doriano ;)

Justyna i Kacper — 2013.08.07 178.180.248.132 - 178.180.248.132.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

Polecam wszystkim "Doriano" pokoje czyściutkie dokładnie takie same jak są przedstawione na zdjęciach ! Właściciele bardzo mili i pomocni na pewno jeszcze tam zawitamy :) Pozdrawiamy i dziękujemy za wszystko:)

Sandra Mateusz i Bartuś :) — 2013.08.05 188.123.219.32 - 188.123.219.32.za.digi.pl

OPINIA WIĘCEJ NIŻ TYLKO POZYTYWNA :)
Okolica bardzo cicha, właścicie w porządku, pokoje zgodne z opisem, koszty zgodne z ustaleniami. Tanio, miło, sympatycznie i wygodnie :). Polecamy jak najbardziej kwaterę.
Ze swojej strony możemy jedynie podziękować za gościnę i zapewnić o powrocie za rok :)
Pozdrawiamy:)

Anita i Kamil — 2012.09.02 178.42.92.175 - afno175.neoplus.adsl.tpnet.pl

Opinia jak najlepsza!;) Super pokoje, czyściutko, wygodnie. Okolica bardzo dobra, kontakt z właścicielami super. Polecamy wszystkim wczasowiczom spędzić tam miło wakacje;) A i My na pewno tam wrócimy;)

Aga i Arek — 2012.08.17 109.243.214.203 - user-109-243-214-203.play-internet.pl

Polecam wszystkim tę kwaterę.Super warunki i właściciele przemili, pokoje jak na zdjęiach na stronie.Ps.Dziekujemy za kwiatuszka.Pozdrawiamy

Agnieszka i Gabriel — 2012.08.12 87.205.129.14 - 87-205-129-14.adsl.inetia.pl

Choć mieliśmy okazję spędzić jedynie dwie noce w jednym z pokojów mieszczących się pod danym adresem, to pobyt ten będziemy wspominać przez długie lata. Idealna lokalizacja to po pierwsze (spokojnie i wszędzie blisko). Pokój komfortowy, dobrze wyposażony, urządzony stylowo z dopatrzeniem najmniejszego szczegółu. Pani właścicielka uprzejma, niekonfliktowa, pomocna i zawsze uśmiechnięta. Dodatkowo cena jak na takie warunki bardzo atrakcyjna nawet dla studentów. Czy można wymagać czegoś więcej? Dla nas w zupełności wystarczyło. Polecamy to miejsce i serdecznie pozdrawiamy.

Ania i Sebastian — 2012.08.11 178.36.10.159 - 178-36-10-159.adsl.inetia.pl

Pokoje w realu nawet ładniejsze i przyjemniejsze niż na zdjęciach! Właściciele przyjaźnie nastawieni. Świetna lokalizacja i spokojna okolica! Serdecznie polecamy. :)

Magda i Darek — 2012.08.09 109.207.102.227 - 109.207.102.227

Polecam wszystkim tę kwaterę.Super warunki i właścicielka:)

Kasia Wołomin — 2012.07.23 77.253.20.226 - 77-253-20-226.adsl.inetia.pl

Świetne warunki! Czyściutko, pokój urządzony gustownie, ciepły i przyjemny. wszystko co potrzebne jest na miejscu (lodówka, balkon, czajnik itp). Ponadto bardzo miła i pomocna Pani właścicielka. Obiekt położony w cichej dzielnicy, ale wszędzie jest blisko. A do tego super cena! Polecamy szczerze wszystkim wczasowiczom obiekt Doriano!

K i A — 2012.07.16 89.161.42.128 - ip-89-161-42-128.tel.tkb.net.pl

Gościliśmy w " Doriano" w czerwcu b. r. warunki są świetne, dokładnie tak jak przedstawione na stronce, właściciele tak samo nie sprawili nam żadnych niemiłych rozczarowań, wręcz odwrotnie. Żałowaliśmy jak mielismy odjeżdżać, więc bez watpienia WARTO POLEIĆ I SPĘDZIĆ ŚWIETNE WAKACJE, W ŚWIETNEJ ATMOSFERZE I LOKUM! Pozdrawimy

Natalia i Mateusz — 2012.07.09 79.162.221.14 - 79.162.221.14

Dodawanie opinii dla pokojów gościnnych Doriano

www.doriano.letnik.pl - pokoje gościnne Władysławowo

Tylko u nas najlepsze oferty noclegów w nadmorskich miejscowościach Bałtyku Szukasz podobnych noclegów w pokoju gościnnym we Władysławowie?

©  1999 - 2021   www.letnik.pl - noclegi nad morzem w Polsce... nie tylko w pokojach gościnnych we Władysławowie